Ont i huvet!

Varför? Snabbt? Varför? Snälla? Varför?
Varför gör man saker som man VET är fel?
Varför gör man inte saker som är bra för en?
Varför lyssnar man inte på det rätta?
Varför lär man sig inte?

Hur kommer jag orka med denna månad?
Det tar död på mig!
Sakta men säkert river det och sliter inom mig!
Snälla, make it go away!

Att leva i en glaskupa ska inte vara kul har jag hört

Gröna Lund

Åh! jag fick verkligen en konstig klump i magen igår på jobbet! Det var en 2barnsfamilj. Det ena barnet satt i en vagn, pappan stod vid vagnen och mamman stod och rökte samtidigt som hon höll ett 1.5m "koppel" som gicl till en sela till det älsta barnet (som var väl omkring 5år). Sedan går mamman omkring och rör på sig hur hon vill, medans denna tjej får snällt följa efter, trotts att jag ser att flickan är mer intresserad av att kolla in pop-expressen. Men då mamman inte får som hon vill, utan känner att det drar i "kopplet" så rycker hon i "kopplet" precis så som man gör med en hund när man vill gå!
Jag menar, Barn är inga hundar! Ett barn ska inte behöva sitta fast i en sela på MAX 2m! Okej, föräldrarna var väl rädda för att tappa bort flickan, men hallå! det finns Massor av vuxna människor på grönan som självklart tar hand om barn som inte har någon förälder! Det finns MASSA gäster som mer än gärna tröstar ett barn som gråtar! Detta händer väldigt ofta på grönan! ALLA som jobbar kommer att få vara med om detta under deras arbetstid på grönan! Och barnen kommer ALLTID tillbaka =)
Så nej! Barnsele är VÄLDIGT överskattat!


Rock On!

Tankar och frågor

Visste du att det faktiskt är väldigt roligt att jobba på grönan! Till och med de dagarna då det inte är särskillt mycket folk, som idag! De hade väl uppskattat att det skulle vara en 3'000 besökare totalt i parken idag, Väldigt lite med andra ord! Ja, då är det inte så vidare kul att jobba Nej!
Men hur som helst.. Jag kom faktiskt att tänka på några saker idag på Grönan;

1. Varför har segenare/romer sånna dära speciella kläder? Symbolicerar det något speciellt? Är det verkligen så att de är väldigt bra på att sno saker och ting, och gömmer det sedan i deras kjolar??

2. Varför målar tjejer "mårrhår" på kinderna med kajalen, skriver upp sin msn och skriver en massa andra saker på sina ansikten, armar, tröjor (you name it)?

Fråga två fick jag faktiskt svar på idag. det kom tre tjjer till mig på jobbet idag och frågade om jag hade en bläckpenna, vilket jag hade, som de fick låna. då visar det sig att de skulle skriva ner några namn på kinden, presis under ögat längst ut. Och jag frågar Varför de skriver detta, och till svars får jag:
- Man blir ju känd!

Så nu vet ni HUR man ska bli känd! Iafl "känd" på Gröna Lunds greenroom (personalmatsal)


Rock On!

RSS 2.0