Krig är faktiskt inte fred, slaveri är inte frihet, och massavlyssning är inte integritet!

Till att börja med vill jag bara säga det att den nya lagen... (FRA-Lagen) verkligen suger! Jag fattar inte att det inte blev folkomröstning på denna lag... Eller att regeringen lyssnade på alla ungdoms politiska grupper som bara skrek NEJ mot detta lagförslag! Nej, nej.. Detta kommer bara vara början på ett stort kontrollerat samhälle, där regeringen bestämmer allt som vi får göra/äga/tycka/säga.
Ner med FRA-Lagen säger jag bara!

Nu vet jag inte vad jag ska skriva... men det blir väl bara några små ord här och där i alla fall skulle jag tro :-P Sedan ska jag gå och lägga mig ^^ Natti Natti^^


For big things, there's no word

Just let silence speak for itself


En blinkande stjärnhimmel lyser starkt en sen sommarkväll

En sommar kväll då månen står så högt den kan på himlavalvet

En stilla bris går förbi och rör runt bland björklöven i trädet

Och vågorna vaggar stilla bryggan så det kluckar sövande

Lite längre bort hörs ljudet av syrsornas svaga men höga spel

Långt borta hörs ljudet av staden som aldrig sover eller vilar

Och där i sanden...

Där ligger dem på en filt tätt emot varandra och säger

Jag älskar dig



Over And Out


Tivoligodis

Tjoheej :-) nu har jag varit JÄTTEDUKTIG och fått 4x50:- checkar från jobbet tack vare att jag har såld mer än vad de räknar per person som finns inne på Grönan :-) PLUS att jag en dag slog highscore en av de dagarna och fick då en annan check på tivoligodis, som jag kan använda när jag själv behagar. ^^

Och för att även nämna nu i förbifarten... förkylningen har släppt, men har fortfarande en CPHALS (!) Hostar och skrovlar på rösten och näsan är lite jobbig på morgonen =/ men annars är den bra nu, vilket är väldigt skönt!
Lite ligger nog i att jag har pojkvännen hos mig nu när jag vill skulle jag gissa :-P Tackar också för den väldigt goda drickan som älsklingen köpte på båten mellan Tyskland och Danmark då han åkte hem från Rock Am Ring! Den var väldigt god! Snart så är den slut med :-P hehe

ÅÅh Elin!! Tack så sjukt mycket för en så otroligt underbar dag nu i måndags!! Ni bara MÅSTE komma upp hit till Stockholm igen för att umgås med oss!! Och Glöm inte att skicka de dära bilderna till mig ^^
För er som undrar... Söta Elin och tre av hennes kompisar (plus en mamma till dessa) kom upp till Stockholm över en dag för att bland annat gå på Gröna Lund, vilket då resulterade i att Jag och Älsklingen hängde på dem. Och under två timmar där på Grönan hade vi så otroligt kul så det var inte sant! Sedan gick vi in till stan och käkade någon snabbmat :-P för att sedan säga farväl och kramas för 100:e gången innan vi skildes åt :-P KOM UPP SNART IGEN!!

Vad har mer hänt?... Jo, tanken och verkligeheten har kommit ifatt mig nu med... Jag har kommit på det att alla mina studentdrömmar har gått i kras.. Jag kommer INTE att få uppleva någon studentbal. En bal då man klär sig i någon dyr klänning och fixar håret hos en frisör till en superfin och dyr frisyr, ja, nästan lika dyr som klänningen. Allt bara för att få känna sig som en prinsessa för en dag! Det är någon jag nu har kommit på att jag inte kommer att få göra... Jag kommer inte heller att få uppleva den magiska studentflaksturen som sker genom hela Västervik, då ALLA studenter åker flak samtidigt... Här i Stockholm kanske man åker flak... och då går et ett ensamt flak förbi utan någon större uppmärksamhet.... Det är inte så att det samlas en massa människor längs gatorna en viss tid för att se på när man åker fram och skriker för full hals "För vi har tagit studenten!" Eller det att bara få springa ut till en STOR folkskara av människor som står där med plakat, blommor och gosedjur i blå/gula band, serpentiner och ballonger. Eller ta denna dröm som även den har gått i kras.. Att få komma HEM och mötas av att familjen har gjort iordning hemma för en bjudning och hela tjocka släckten är där för att säga grattis och ge pressenter... Det kommer inte jag att få uppleva... HUR skulle jag kunna få uppleva det då jag nu bor inneboende hos "en främling"?
Ne, min student vill jag INTE längre fira i skolan eller "hemma", utan jag vill fira den antingen på någon festival eller utomlands! Tänk att få sitta på någon strand någonstans i bikini och en paraplydrink och veta att man nu är fri från skolan, att man har klarat av dessa 10-11 år i skolan utan avbrott, vetandet att man nu kan göra vad helst man vill göra av livet! Friheten att resa vart man vill och bara leva helt enkelt! Eller det att vara på en festival och lyssna på bra band som man bara älskar och att få träffa nya spännande människor :-)
Ja, så vill jag ha min student! Antingen tomlands på stranden eller mitt på en festival där skräp och skit ligger överallt omgivet av musik och underbara folk :-)


Over And Out

Tisdagslunch

Äntligen!
Efter en stor saknad och även några tårar av saknad efter pojkvännen har han äntligen kommit hem :-) Så underbart att han nu har kommit hem och att jag äntligen kan få gosa in mig i honom när jag vill :-)
Fast förkylningen är ju inge bättre dock.. Tråkigt = /
Men nu så är det i alla fall dags för lite sk. mat för oss.. Vilket denna dag blir pizza då ingen av oss är särskilt pigga på att göra nått annat.. (i alla fall inte jag)

Blev ett litet kort inlägg nu bara för att jag kände för det och för att än en gång säga att jag har saknat pokjvännen så sjukt mycket och att jag nu är glad över att han är här igen :-)

Over And Out

Måndagskväll

Det var en gång en varm och härlig sommar kväll, solen höll på att gå ner, vinden raslade i de gröna trädkronorna och alla fåglar kvittrade om varandra. Samtidigt som vågorna kluckade mot den lilla bryggan som satt fast i berget bara 100 meter från höghuset.
I höghuset satt en liten flicka, en flicka som hade så otroligt mycket hopp och drömmar, en önskan och vision om att få komma ut i världen och få se allt de underbara som världen hade att ge henne. En önskan om att känna tillräcklig och fri. Fri ifrån alla de plikter och måsten som hela tiden skulle komma att följa henne vilken väg hon än skulle välja i sitt liv.
Men just exakt denna underbart varma sommar kväll sitter hon ensam hemma och längtar efter någon som nu kan komma med just de där orden som hon vill höra. Att få höra orden att hon är älskad och omtyckt, att hon verkligen är fin som hon är. Att någon kan, bara helt spontant ringa på hennes dörr och komma med en glass.
Flickan vill känna denna närhet och bara bli ompysslad nu då hon ligger och tittar på ett trågigt tvprogram, som hon för den delen inte är ett duggintresserad av, men det finns ingen annan ork än att ligga nerbäddad under en filt och då och då gå in till badrummet för att torka den igentäpta näsan.
En förkylning som nu har kommit över henne gör henne slö och trött, en längtan efter att bli omhändertagen med kärlek.


Jag längtar efter min pojkvän och är megaförkyld! BLÄ!


Men som lite plåster på såren så fick jag en 50:- av Gröna Lund tackvare att jag hade varit så megaduktig den 5/6-08 då jag stod i Lustiga fotot. Jag hade gått över budjeten, dvs jag hade säljt mer än vad de beräknar att vi ska sälja per person som är i parken under en dag. :-) Hoppas och tror nästan att jag lyckades med det i lördags också, men har inte jobbat än, så jag vet inte... Men hoppas kan man ju göra iafl

Over And Out

Skavsår

Att en känsla kan rota sig så stark, så stark att det känns som hela världen bara försivnner bort, ut i tomma intet. En känsla av saknad och längtan får ens dagar att krypa fram. Att kännas som en lång evighet innan Den dagen kommer.
Utan att veta vad man ska göra så försvinner dagen sakta sakta bort, som en period som man bara vill hoppa över. Ja, hoppa över lika graciöst som en katt som hoppar ner från ett träd.

Ja, vad finns det mer att säga än att jag verkligen saknar min pojkvän som är på festival i Tyskland... Och inte minst att han inte är i Sverige, man kan inte ringa/smsa till honom heller ='( snyft på det!
Idag var jag i alla fall ledig från jobbet och tog en slappardag efter Harry B James natten innan... Hade väldigt roligt där tillsammans med allihoppa :-) Hoppas att vi kommer göra om det snart och att de spelar lika bra musik som de gjorde igår :-) Fast då hoppas jag också att de spelar någon låt av Lillasyster woho :-)
Fast jag låg bara i sängen tills klockan var 13:00 =P Då letade jag reda på telefonnummret till pojkvännens mamma.. Tro inte att jag är knäpp eller så nu... För sanningen är den att jag faktiskt hade glömt mina solglasögon och min plånbok där... Och jag behövde handla :-)
Men förberädd som jag var i alla fall så hade jag med mig min kamera för att ta kort på små otroligt söta kissar som föddes i tisdags =)
De är nämligen kattvakt åt några grannar och deras katt var havande och födde nu denna vecka. Så otroligt söta och livliga verkligen :-)




Over And Out
Saknar dig älskling!

Backstage

Har man störtat från regnbågen, så har man varit på regnbågen.
- Lars Huldén

Jag vet inte rikigt vad jag ska skriva idag... Jag vet bara det att jag måste få skriva lite. Jag måste få klaga lite grann och bara låta orden flöda fritt som i en flod. Jag känner mig ensam, ja, det gör jag. Nu sitter jag här igen hemma och har superont i fötterna, och inte kan jag åka hem till min älskling som jag längtar efter och att få krypa ner i hans famn och bara få känna att han är nära. Men det går inte! Inte förrens på tisdag, om en vecka. Och jag kan inte ens ringa till honom och prata med honom, säga hur mycket jag saknar honom och hur mycket jag älskar honom och vill att han ska vara är! Han sitter ämligen just i denna sekund på en festivalbuss påväg till rockfestivalen Rock Am Ring i Tyskland... Vilket betyder att det är jättedyrt att ringa ner till honom.. Och jag befarar faktiskt att han kommer att vara tvungen att betala lite för att ta emot ett sms från mig med. s.u.c.k säger jag bara.. Jag vill inte vara ensam!

image8Att falla, falla så djupt att stegen inte räcker ner

Klättra upp på muren gång på gång

Verkligen försöka komma upp ifrån det kalla vattnet

Jag är nästan uppe nu
Hur länge ska jag lyckas stanna så här länge?

Tillräckligt länge för att snart tappa taget igen

Hur många gånger ska man vara tvungen att orka

Orka ta tag i de sönder rivna väggarna
Ett evigt försök att komma upp till ytan
Jag simmar, ser ljuset över vattnet

Jag försöker, men orkar inte hela tiden

Sjunker igen, och så lite till för varje gång jag försöker andas

Lungorna söker efter syre

Efter något att leva på

Skratten är bara en fasad, en scen

Ingen i publiken vet vad som händer då ljuset släcks

och ridån går ner, vad som finns backstage                               
                                                 -071220

Ja, det är väl ngefär sådär som jag kan känna ibland. Ett evigt försök att hålla sig uppe, för att sedan tappa taget igen och börja kravla sig upp mot livet. För, jag vill inte påstå att det riktigt är ett liv att bara finnas, att bara göra saker dag ut och dag in, utan att veta varför man gör det eller ens överhuvudtaget veta hur man känner sig eller hur man mår, utan att riktigt känna någon specifik känsla av varken glädje eller sorg. Bara någon känstig känsla av tomhet som sakta kryper sig in under huden de kalla ensamma nätterna då mörkret har fallit. Som när morgon dimman sakta rullar in över land från det mörka havet. Ja, en svår känsla att beskriva är det helt enkelt.

Sedan vill jag bara tillägga det att jag träffade älskligen nu innan han åkte iväg... Och då igår så fick vi bevittna deras grannkatt (som han och hans mamma var kattvakt åt) som helt själv hade förlöst 4st underbart söta och pigga kattungar i deras soffa! Ja, man kan ju gissa om jag var såld! De var så enormt söta så det skriver om det!!
Men, men.. Nu ska jag i alla fall skicka iväg ett sms till älsklingen och försöka lägga mig...
För jag tror inte att det är så roligt att sitta och läsa mera av saker som jag känner just nu.. Så, det får allt bli en annan dag då jag är lite piggare och gladare skulle jag tro...

Over And Out


RSS 2.0