Underbara söndag!

Tänk att faktiskt få ägna en hel söndag åt att fulla på sina batterier, få bygga upp sin tro ännu mera! Lyssa till en underbar predikan och sedan lyssna till 4st olika personers historier om hur dem kom i kontakt med Gud.
Helt underbart! Och inte nog med det! Jag har även fått träffa min syster idag=) väldigt mysigt hade vi det =)

hm, jag funderar på om jag faktiskt ska starta en ny blogg också.. Ska böra fundera lite på det! I sånna fall så kommer den bloggen att handla om hur jag utvecklas i tron, och saker som händer där! Berättar mera om det vid ett senare tillfälle tror jag allt, för nu ska jag sova! Natti natti

Rock On!

Studenten 2009

Studenten 2009 närmar sig med stora steg! Studentskivan är bokad, biljetterna håller på att säljas. Studentmössan är beställd och påväg, några kläder har redan kommit, letar efter klänning eller kjol till studenten.
Snart är det dags!
Snart ska vi få springa ut!
Snart får vi sjunga om studenten!

Vad mera kan man säga om att dagen kommer med stora steg? Jag verkligen längtar! Det kommer att gå fort!



Rock On!

I won't deny you

Jag måste bara lägga upp en så oerhört bra låt! Jag har verkligen fastnat för denna låt! Jag träffade en person på Hillsong, vi la till varann på Facebook nu i veckan, och idag kollade jag runt lite på hans sida. Och vad hittar jag då? Jo, en låt.. Så jag började lyssna på den, vem är det då inte som står och spelar piano och sjunger? jo, Han!
Ja, jag måste verkligen medge att låten säger så otroligt mycket, den har ett enormt bra budskap! Repeat, repeat och repeat säger jag bara!

I won't deny you - Blue Eyes Soul
 

Rock On!

Vår, ja tack!

Okej, våren VAR faktiskt här! Satt på trappan och åt fruktsallad och drack jos ena dagen, och så andra dagen var det grått och trist, plus att det SNÖANDE sedan! Och idag ligger det ett lager snö på marken! Usch säger jag bara!! Ne, nu har faktiskt våren varit här! Då ska det inte komma någon mera snö!
Nu vill jag ha Riktig Vår! jag trodde som sagt att den var påväg nu i helgen då det var hela 12grader i solen runt lunch! Ge mig våren tillbaka!



Rock On!

Smile!

Tänk vad ett litet leende kan göra! Jag satt idag på tunnelbanan och kände mig allmänt glad bara (trotts att jag blivit förkyld, igen!) och så kommer det en man och sätter sig tvärsemot mig. Jag ler mot han, och han verkligen strålar upp och blir själv glad, han såg inte så vidare glad ut när han satte sig, kan jag ju tillägga..
Så tänk vad ett litet leende kan göra för folk. Du kankse ler mot någon som är ensam, någon som är sårad eller helt enkelt någon som haft en jobbig dag. När du då ler åt denne person, ger du en glägje till personen som uppskattas. För Vem blir inte glad av att någon helt plötsligt ler mot en!



Jag letade efter glad bild, och så fann jag denna bil med sedan världens bästa text. (www.colinheatherly.com/smile.htm) Läs och Enjoy!

SMILE FOR YOU
Smiling is infectious; you catch it like the flu,
When someone smiled at me today, I started smiling too.
I passed around the corner and someone saw my grin
When he smiled I realized I'd passed it on to him.
I thought about that smile then I realized its worth,
A single smile, just like mine could travel round the earth.
So, if you feel a smile begin, don't leave it undetected
Let's start an epidemic quick, and get the world infected!

Keep the smile going by sending this on to a friend.
Everyone needs a smile!!!

=D


Brev från en skeptiker


Jag måste faktiskt medge att denna bok verkligen är bra, den väcker många tankar och svarar sedan på dess tankar på ett väldigt bra sett! En bra bok som hjälper till att förstå kristendomen utifrån ett annat perspektiv än att gå på gudstjänster eller att läsa Bibeln. Boken är nämligen framställd av de brev som far och son Gregory och Edvard Boyd skrev till varandra under tre års tid då dem diskuterade kristendomen. Sonen "Greg" är kristen och hans okristne far ställer då olika frågor om just kristendomen, ja nästan försöker ställa sin sons tro mot väggen. Men det lyckas sällan, eller aldrig skulle jag vilja påstå! Greg har alltid ett svar att komma med. Och då pratar vi inte om ett svar som enbart betonar olika citat ur just Bibeln.
Jag rekomenderar som sagt denna bok! Den ger svar på många bra frågor, och om den nu inte skulle ge svar så ställer den åtminstånne bra frågor som tål att funderas på!

Rock On!

Hillsong

Det var längesen man var på någon gudstjänst... Men nu ska jag i alla fall snart åka iväg på min första på flera år! Och det är ju faktiskt inte så konstigt att det är spännande och att man känner det dära pirret i magen då man tänker på det!
Men jag är helt säker på att det kommer att bli hur bra som helst! Det är bara lite "läskigt" innan man har kommit iväg..

Hillsong är en kristen evangelistisk kyrka som kommer från Australien. Kyrkan står för att man (förenklat) ska föra ut det kristna budskapet med sång och musik, men självklart finns det där ett möte, eller en gudstjänst, vad man nu vill kalla det för.

Rock On!

20 år - från söndagen den 12/3-89 till torsdagen den 12/3-09


Söndagen den 12 mars 1989 klockan 05:48 föddes jag! Det betyder att idag har jag levt 7305 dagar! Ett Stort GRATTIS till mig!


Ålder och födelseinformation

Ålder: Fyller 20 år idag!
Född för antal dagar sedan: 7 305 dagar
Född på vilken veckodag: Söndag


Stjärntecken

Stjärntecken: Fiskarna


Kinesisk astrologi

Födelseår: 4687 (enligt månkalendern)
Element: Jord
Djur: Orm


Så nära

Hur mycket hör man inte på olika nyheter om att det är någon som har blivit mördad, det är någon som har blivit misshandlad och rånad, någon annan har fått beskedet att man kommer att dö en trötidig död.

Detta är väl något som jag har kommit underfund med nu den senaste månaden lite drygt..
För ca 1 månad sedan blev två av mina kompisar misshandlade och rånade.. Och helt plötsligt så blev allt vera verkligt! Jag har alltid tänkt att: "Ne, det händer inte mig eller dem jag står nära!"
Men så när det hände så blev det plötsligt verklighet för mig på något sätt...

Eller ett annat exempel jag stötte på i helgen.. Jag träffade en väldigt snäll och trevlig person! En person man bara inte kunde tycka illa om helt enkelt..  Och så får man reda på att denna person lider av en dödlig sjukdom. Läkarna vet inte vad det är för fel!
Det ska inte vara så att man kommer dö förtidigt! Man ska dö när man har levt hela sitt liv, när man är 100år! Ne, kankse inte 100år, men länge!
Men denna person vill inte att vi ska ha någon sympati, för personen har accepterat att han/hon kommer att dö tidigare än alla andra!
Så jag önskar verkligen att denna person, som var så lätt att tycka om kommer att få ett underbart liv! <3


Ett ljus ska lysa upp min väg och fylla mitt tomrum!



Ja, genom flera år nu så har jag kännt att det har varit som ett tomrum inom mig. Det har varit väldigt svårt att fylla detta tomrum.. Det har inte lyckats fyllas med kärlek i relationer, eller den kärlek man får av vänner och familjen.. inte genom matriella ting.. Jag har letat.. Och ja.. Jag vill nästan medge att det är min tro som jag hade förr som jag saknar.. Så nu har jag bestämmt mig, jag ska utforska "mitt förflutna" och söka efter denna tro igen.. Och vem vet vad jag finner där? Inte vet jag! Men jag ska i alla fall leta och ta till mig Ordet igen, för det är något jag har saknat.
Jag ska få tillbaka min klippa, min fasta grund och min tro!

Rock On!

Flyttat =)

Ja, Vad finns det att säga?? Jag flyttade i tisdags =) Hela dagen blev verkligen smidig, allt flöt på hur bra som helst.. och tackvare min mentor som ringde och väckte mig (jag hade tagit ledigt från skolan den dagen) så han jag med att kolla på en film =) "låt den rätte komma in" Läste boken förut.. den var verkligen något so mjag kan rekomendera! spännande..! men visst fanns det kapitell som man faktiskt bara bläddra igenom och skummläste.. Man ville ju komma till ett annat kapitell som var mycket mera spännande!!

Hur som helst så sitter jag nu i min sköna soffa, lyssnar på musik som jag inte lyssnat på på hur länge som helst.. dvs kanske 4år!
Snart dags att fixa det sista i lägenheten också, jag är verkligen glad över att kunna få bo själv nu! Det var inte alltid lätt att bo inneboende!!

Rock On!

RSS 2.0