Packa flytt

Ja, då var det dags... FLYTTEN!! Eller rättare sagt förberedelserna inför flytten =P
Jag kom på det att det inte är så bra med att fylla en stor flyttkartong med böcker! Icke att rekomenderas! 



Vad händer annars?? just nu så gör jag en praktik på ett dagis, väldigt kul! Men kan faktiskt vara lite jobbigt då barnen börjar gråta/skrika osv så fort de inte får sin vilja igenom.. Men vad hade man räknat med? Det är ju 3-4åringar, vilket betyder starka viljor och allt vad det sedan innebär då de inte får som de vill! Men dem är så söta!


Rock On!

Norrköping. . .

Då sitter man i norrköping nu då ^^ och snart vankas det mackaroner och falukorv =) mumms!
Ja, och sen ska man ner till stan och köpa lite smått och gött.. ja, jag känner mig väldigt dålig på att blogga just nu! Men snart hoppas jag att det kommer bli mer med den saken också! =)

Rock On


Guitar Hero



Ikväll blir det guitar hero i Norrköping =) sedan bär det av till småland för att fira bror min som fyller år ^^
Men ojoj vad klantig man kan var asså! beställer en biljett till norrköping idag (torsdag) för att sedan beställa nästa biljett på fredag.. men icke! Tror du inte att jag beställer biljett till småland SAMMA dag! dvs idag!! suck! så nu blev jag 90:- fattigare=P

Rock On

Kan ju inte avsluta dagen negativt!!

Ja, det går ju inte att avsluta dagen såhär inte!!
Så här kommer några andra bilder ^^












Rock On!

Känsliga tittare varnas!

HAHA! jag är bara tvungen att slänga iväg ett snabbt litet inlägg... Det är lite roligt, veckan som var.. Jag fick min frsta IG-varning!!
"090209: Du har någon restuppgift och är därför IG-varnad"
Inte så konstigt... Men jag tyckte att det var lite kul i alla fall =)

Något annat som hände då jag målade häromdagen... jag råkade lägga armen mot kanten av det jag målat.. Och ja.. Det blev ett sträck.. Då kom jag på tanken att man kan måla på sig själv.. =P
Jag vet.. EMO-bild!! Men jag hade i alla fall kul! Och det är VERKLIGEN inget jag tänker göra i framtiden.. (det som finns på bilden syftar jag på då, för dem som inte förstår...)


Vet, lite dålig redigering.. men det ser faktiskt nästan riktigt ut tyckte jag=P

Rock On!

Love will remain

It's hard to say, it's hard to find
All the words I want you to hear
You're so beautiful, so soft and sweet
Even more than I feel I deserve

There's one thing you should know
When I walk away I'm always coming back to you

Things they will change but I know,
My love for you will remain
Sometimes it hurts but I'm sure,
My love for you will remain

One word can change the way we live
Let us never say goodbye
Within my embrace you'll feel that you're safe
I will try my best to keep it that way

Cause when you're feeling down
I'll always be the one Who will keep on coming back to you

Things they will change but I know,
My love for you will remain
Sometimes it hurts but I'm sure,
My love for you will remain

Your the reason for me to choose this way of life,
Cause when I hold you it feels like where meant to be....
 
-Renegade five Love will remain



Verkligen älskar denna låt! Den är så fin!
En tröst när väggarna kryper innåt och tr död på mig=P ja, så blir det när man är sjuk. . .  orkar inte vara sjuk längre.. Men, men.. Idag ska jag faktiskt ut en timma... ska bli skönt =)



Rock On!

Ekuddsvägen



I brist på TOTAL uttråkning så har målat ^^
Linda do not think it's fun to be sick...!!

I taket lyser stjärnorna

BHNLÖ

Ikväll kommer det bli bio ^^
Hoppas att denna film är bra! Läste faktiskt boken under högstadiet.. Tyckte den var väldigt bra! Tror faktiskt att jag läste ut den relativt snabbt.. Och dem som känner mig vet hur duktig JAG är på att läsa böcker... Or NOT! =P

Men nu har jag nog kommit in i en läs period, i quess! kan verkligen rekomendera "låt den rätte komma in" av John Ajvide Lindquist tror jag han heter.. Ska försöka leta efter hans andra böcker med=P

Men ikväll ska jag käka popqorn.. eller nått..

Over And Out!


Memories



okej.. Jag bara älskar denna låt! och ja, Refrängen på denna låt, Ja.. jag vill bara säga att jag saknar faktiskt dig lite, men jag måste ju gå vidare, och vet inte exakt Hur!? Det var längesen nu, men en sak är säker, ditt minne finns starkt kvar.




Love them! Here comes one other...



Enjoy

Over And Out

Stressigt!!

Jaha! det är mycket i skolan, pluggar mestadels med en kompis hela dagarna, och när jag inte gör det så är det JÄMT något annat som måste göras! Mina veckor är helt fulla!!

Idag var jag i alla fall på Megastore och kollade på då Renagade five spelade 5 låtar, sjukt bra! Tog några kort, men tror inte att någon blev särskillt bra dock =P Jag köpte i alla fall deras nya skiva =) Fick den signerad och humöret på topp =)
Och förhoppningsvis skulle de ut på samma festival som jag ska på i sommar (förhoppningsvis) *längtar*

Men men, nu är det dags att skriva om Mesopotamien. . .

Over And Out

Meningen med livet. . .

Jag fick i uppgift att skriva kortfattat om meningen med livet i filosofin.. Och då tänkte jag slänga ut det här.. Egna tankar och åsikter om vad Jag tror att meningen med livet är helt enkelt.
Enjoy



Vad är meningen med livet? Jag tror att meningen med livet är väldigt individuell. Allt beror på från person till person. För en person kanske meningen med livet är att hjälpa människor på ett eller annat sätt. Det kanske rör sig om att åka till ett fattigt land och ta hand om barnen där, bygga upp (eller i varje fall hjälpa till) med att bygga upp en by i Afrika. Kanske jobba som volontär i flera olika krisområden, områden där det har varit krig och på så sätt hjälpa till med efterarbetet, återuppbyggnaden. Fast för en annan person kanske meningen med livet är att uppnå välgång, framgång, rikedom eller någon form av lycka. Men hur kan man då veta Vad som resulterar i dessa saker? Ja, det är nog samma sak här, det är väldigt individuellt. Välgång för en person skulle kunna vara att bli berömd, bli rik, ekonomiskt oberoende, medans det för en annan skulle vara att man fick en massa barn, hade många vänner, en man/fru som man skulle vilja leva hela livet med. Kanske ytterligare en tredje person skulle det innebära att få resa runt i världen, få prata med folk om sin religion och "frälsa" dem. Att helt enkelt få berätta om sin religion för andra och att till fullo få leva efter sig religion. För att sedan när man dör bli "belönad" för att man har levt och fört religionens budskap vidare.

Man kan också se meningen med livet att vi är djur, och att vår uppgift är att fortplanta oss och föra människosläktet vidare. Att vi ska få många barn, lära dem allt vi kan, så att dem blir visare än oss och kommer på nya bra idéer, uppfinningar och metoder som gör att vi inte förstör jorden som vi lever på.


"Meningen med livet", vad då "mening"? Mening som ett syfte i livet eller en mening som vi söker efter, flera ord som bildar en mening? Vad skulle då uppnås om vi visste den meningen? Skulle det vara som en skattkarta, och när vi finner skatten... vad är skatten? Måste livet verkligen ha en mening?

Det är svåra och stora frågor, någon som jag verkligen inte kan begränsa mig till en halv A4sida, utan jag skulle lätt kunna skriva ner en hel uppsats om "meningen med livet" och när jag var klar så skulle jag fortfarande känna att jag inte hade fått med mig allt jag ville få med. Jag skulle inte ha kommit fram till "rätt svar" i alla fall. Men jag vet i alla fall vad jag tror.


Jag tror att de flesta mår bäst genom att känna något/någon form av en mening med livet, varför vi lever där vi gör, varför vi finns och existerar. Att känna att man har något syfte, och inte bara strosar runt i blindo, att vi har något att uppfylla med vår tid på jorden.

Jag pratade med en kompis om just "meningen med livet" inför denna uppgift. Och jag tyckte att han sa en väldigt bra sak som jag bara vill citera här; "skulle man ta självmord så sårar man ju inte sej själv precis, men däremot andra, så man lever ju för varandra typ..."

Men vad än "meningen med livet" kan tänkas vara så tror jag att det är just en trygghet att veta att man finns till av någon anledning. Men jag tror att det är som "vad händer efter döden?" Det är någon form av psykisk trygghet att veta att tiden här på jorden inte var/är meningslös. Ett hopp om att det finns något mera.


För min del tror jag att meningen med livet är att finna någon form av personlig lycka. Vad tänker jag då på? Jo, när man ligger på sin dödsbädd och ser tillbaka på sitt liv som man har haft. Man ska kunna se tillbaka på livet och vara glad och nöjd med sina beslut och allt som har hänt, vilka vägar man valde och inte valde, att se tillbaka vart man har lämnat sina fotavtryck i sanden. Att se de felsteg man har tagit, men ändå vara nöjd med dem, av den anledningen att man har fått en erfarenhet av dem. För det finns ingen (vågar jag nästan påstå) som aldrig har gjort något "fel", något som man ångrar. Men man fick en erfarenhet av felsteget i alla fall.

Så jag ser som sagt att min mening med livet är att kunna se tillbaka på mitt liv hur det har varit och vara glad, och förhoppningsvis stolt, över allt som jag har och kommer gå igenom och inte önska att något vore ogjort, för det har gett mig en erfarenhet i livet. Förhoppningsvis kommer jag se tillbaka på mitt liv och se en partner som jag älskar, ett eller flera barn, ett jobb som jag har trivts med, träffat de vänner jag träffat. Ja, helt enkelt ha uppnått flera av måna mål och drömmar jag nu idag har och ser framemot.


RSS 2.0